Startpagina

F. Triep Multimedia is een nieuw bedrijf, dat zich bezighoudt met de productie en verkoop van multimediaproducten, waaronder courseware (= educatieve software) voor scholen en hulpmiddelen voor de administratie van stages en sportkeuzes.

Het bedrijf is in juni 2002 opgericht om een aantal producten te verkopen, die Fred Triep ontwikkeld heeft buiten zijn werk als docent. Wij maken op verzoek voor u ook websites, Access databases en database gestuurde websites (ASP of PHP websites).  Informeer naar de mogelijkheden.

  Vanaf 11 mei wordt mijn debuutroman "De Katalysator" bij uitgeverij Free Musketeer uitgegeven.

Meer informatie over deze roman en bestellen van dit boek kunt u op de webpagina van het boek bij Free Musketeers

Zie ook de webpagina over dit boek bij bol.com.

Op woensdag 6 juli heb ik een video met een interview met mij over dit boek op Youtube gezet.
Voorkant boek de katalysator

Hieronder ziet u een aantal producten, die we nu of binnenkort kunnen leveren. Meer informatie over alle producten vindt u op de pagina product. Voor informatie over één van de hieronder getoonde producten kunt u ook meteen op de hyperlink onder de afbeelding klikken.

De webshop van F. Triep Multimedia

Moleculaire Erfelijkheid/Molecular Genetics

Gegevensbanken

Stageplanner

U kunt via deze website ook het "commercieel gebruik" van foto's regelen, die u heeft gevonden op mijn persoonlijke website over fotografie, de Fotografiewebsite, http://www.fotografiewebsite.nl/
Daarnaast kan dit bedrijf u diapresentaties (dialezingen) leveren over verschillende onderwerpen op het gebied van wandelen, reizen en botanie.  Informeer naar de mogelijkheden en de prijzen. Lees hier meer over op de pagina producten

Bezoek sinds 3 oktober 2008: